День фізичної культури і спорту

    6 вересня у Черкаському політехнічному технікумі в рамках святкування Дня фізичної культури і спорту проведено Олімпійський урок зі студентами першого курсу. В заході прийняло участь близько двохсот студентів. На академічних заняттях викладачами фізичного виховання були проведені бесіди з історії Олімпійського руху у світі та Україні. Студенти згадали кращих спортсменів нашої держави та спортивну гордість Черкаської області і нашого навчального закладу.

   7 вересня колективом викладачів фізичного виховання технікуму організовано та проведено конкурсну програму для студентів, де прийняли участь 38 учасників. Переможцями стали: Магар Максим -   вихід силою на поперечині; Волна Віталій – жонглювання футбольним м’ячем; Одинока Руслана, Назаренко Артур – штрафні кидки (американка).

   9 вересня на території КП “Центральний стадіон” проводився спортивно-масовий захід “Ярмарок спорту”. Кращі спортсмени Черкаського політехнічного технікуму активно долучилися до цього заходу, прийнявши участь в урочистій ході представників ДЮСШ, навчальних закладів міста, спортивних клубів та виставці спортивних здобутків та перемог.