Першість технікуму з настільного тенісу та шахів

      Багатим на спортивні події став листопад у Черкаському політехнічному технікумі.

     22 листопада в спортивному залі, пройшла першість технікуму з настільного тенісу та шахів серед студентів І курсу. В змагання прийняли участь 30 студентів.

     В змаганнях з шахів переможцем став Миценко Дмитро з навчальної групи ПС 1-1, який не програв жодної партії. Тільки в особистій зустрічі виявили володаря ІІ місця Середа Ярослав (ЕП1-1) та Комашко Юрій (РА1-1). Ним став студент з групи РА 1-1.

     В особистій першості з настільного тенісу серед першокурсників перемогу виборов студент групи ЕП 1-1 Коваль Богдан. Другим був Підкович Іван (РА 1-1), а третім – Терешко Артем (ОВ 1-1).  

    28 листопада змагалися кращі тенісисти та шахісти технікуму. Перше місце в напруженій боротьбі, другий рік поспіль, виборов студент групи ЕК 3-1 Нечиталюк Віталій. Другим та третім стали Короп Назар (ЕП 2-1) та Насінний Євгеній (ЕС 2-1) відповідно.

    В змаганнях з шахів прийняло участь 13 шахістів. Першим став Петренко Іван з навчальної групи ОВ 3-1, який у фіналі переміг Калиушка Олександра (ЕС 2-1) та Синільника Андрія (ЕС 4-1), що стали другим та третім призерами.

Вітаємо переможців наших змагань!!!

Бажаємо майбутніх перемог!!!