Першого жовтня у бібліотеці Черкаського політехнічного технікуму відбувся виховний захід до Всеукраїнського дня бібліотек.

    Реалії сучасного соціально-економічного життя неминуче відбиваються і на роботі бібліотеки. За останні роки значно поширились і збагатились творчі аспекти діяльності бібліотеки ЧПТ, виділяються нові перспективні напрямки в обслуговуванні користувачів (студентів) та популяризації літератури, розробляються нетрадиційні види додаткових послуг, змінюється ресурсний потенціал бібліотеки.
     Від можливості забезпечення кожного студента технічною, навчальною та методичною літературою залежить рівень майбутніх спеціалістів. Бібліотека ЧПТ, яку очолюють Хандусь Тетяна Сергіївна та Придибайло Валентина Василівна налічує 58 тис. примірників науково-технічної літератури, підручників, художніх книг.
Щорічно викладачі та студенти технікуму вітають своїх бібліотекарів з Міжнародним днем бібліотеки. Так 1 жовтня відбулася чергова зустріч студентів 1 курсу з Хандусь Т.С. та Придибайло В.В. Їхні знання і великий досвід роботи допомагають якісно й оперативно обслуговувати читачів. На сьогодні послугами бібліотеки користується понад 1500 студентів та співробітників технікуму. Читальний зал бібліотеки на 80 місць цікаво і незвичайно прикрашений банерами, рекламними щитами, фотокартками, віконними вітринами. Діє сучасна оптоволоконна мережа доступу до Інтернету зі встановленням точок доступу до WI-FI для безкоштовного користування студентами та викладачами.
     Тож любі наші, Тетяно Сергіївно та Валентино Василівно, дякуємо Вам за роботу. Зі святом! Бажаємо щастя,наснаги, здоров`я і подальших професійних успіхів.