Першість технікуму з баскетболу 2015

    24 листопада в спортивному залі пройшла відкрита першість технікуму з баскетболу серед збірних курсів. Команди змагалися за олімпійською системою розіграшу. До участі в турнірі була запрошена команда “Випускник”, яка сформована з випускників нашого навчального закладу. В першому півфіналі зустрілися збірні першого та третього курсів. Сильнішими виявилися студенти третього курсу (59:48). У другому півфіналі перемогу святкували випускники технікуму 49:34, перемігши команду, сформовану переважно зі студентів спеціальності “Обслуговування та ремонт обладнання підприємств хімічної і нафтогазопереробної промисловості”.
    Переможцем змагань стала команда “Випускник”, що легко переграла студентів третього курсу з рахунком 60 на 46. У втішному фіналі сильнішою виявилась команда “Обслуговування та ремонт обладнання підприємств хімічної і нафтогазопереробної промисловості”.
  Склад команди-переможниці: Котляренко Станіслав, Сидоренко Сергій, Старенький Максим, Шимуля Андрій, Філіпенко Богдан, Ткаченко Ігор.

Вітаємо переможців та призерів змагань!
Бажаємо майбутніх перемог!