Ознайомлення з кафедрою приладобудування, мехатроніки та комп’ютеризованих технологій факультету електронних технологій і робототехніки Черкаського державного технологічного університету з групою ЕА 4-1 (20.02.2018 р.)

20 лютого 2018 року студенти групи ЕА 4-1 спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» під керівництвом викладача Тичкової Н.Б. відвідали та ознайомилися з науково-технічними розробками кафедри приладобудування, мехатроніки та комп’ютеризованих технологій факультету електронних технологій і робототехніки Черкаського державного технологічного університету. Ознайомчу лекцію провели к.т.н., доцент, завідувач кафедри ПМКТ Бондаренко Юлія Юріївна, к.т.н., старший викладач кафедри ПМКТ Тичков Володимир Володимирович, к.т.н., доцент кафедри ПМКТ Філімонов Сергій Олександрович та к.т.н., старший викладач Заїка Василь Михайлович.

Колектив кафедри ознайомив майбутніх абітурієнтів з новим напрямом – робототехнічні та комплекси та автоматизація. Представлені робочі зразки з робототехніки.