Майбутнім автомобілістам усі дороги відкриті!

Для Черкаського політехнічного технікуму День автомобіліста і дорожника — професійне свято.   Адже починаючи з 2001-го року тут готують фахівців за спеціальностями «Обслуговування і ремонт електроустаткування автомобілів і тракторів», «Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів». 

Щороку до цього свята в технікумі багато заходів. Цьогоріч на механічному та електромеханічному відділеннях заплановано: проведення відеоконференції «Сучасна автомобільна галузь»; заняття на виробництві ДП «Автоскладальний завод №2» ПАТ «АК «Богдан Моторс»; виробничі екскурсії на підприємства ТОВ «ТЛА Черкаси» та ТОВ «Богдан-Авто-Черкаси», проведення автомобільного квесту між збірними командами спеціалізацій тощо.

Також запрошуємо 27 жовтня на день відкритих дверей Черкаського політехнічного технікуму, який приурочений Дню автомобіліста та дорожника!

Більше про життя автомобільних спеціальностей читайте на сайті газети "Черкаський край":

http://www.kray.ck.ua/ekonomika/transport/item/19867-maybutnim-avtomobilistam-usi-dorogi-vidkriti?fbclid=IwAR3jEKkDMEQk8AqfKjEd2uVSnGMzwDxgfbMygFBbfXk9PfUeMTZoJRTdjqQ#.W9IICbV1PIV