Обласний онлайн-конкурс “Спорт і фізкультура знову: і у коледжі, і вдома”

Протягом листопада-грудня 2020 року Черкаським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України був проведений обласний онлайн-конкурс “Спорт і фізкультура знову: і у коледжі, і вдома” серед студентів закладів фахової передвищої освіти, у якому, загалом, взяли участь близько 650 осіб у семи видах програми.

Вдало виступили студенти Черкаського політехнічного технікуму. Так переможцем у номінації “З м’ячем баскетбольним вправи контрольні” став студент групи ОВ 4-1 Панфьоров Денис. Другим  тут був, також, вихованець Фатнєвої Олени Миколаївни - Гончаров Артур (ЕП 3-1).

У конкурсі “Міцніші руки – у сильніших духом!” всі призові місця розділили студенти нашого навчального закладу. Першим став студент групи РА 3-1 Решетніков Костянтин. Друге місце у Бутенка Богдана (ЕП 2-1), замкнув чільну трійку - Максименко Владислав (РА 3-1).

Крім того, Решетніков Костянтин, також став переможцем у номінаціїї “Люблю спостерігати за “зірками…” та другим призером у конкурсі “Сила-плюс, хвороби-мінус”.

Всі переможці та призери онлайн-конкурсу будуть нагороджені дипломами Черкаського обласного відділення з фізичного виховання та спорту та преміями від первинної профспілкової організації Черкаського політехнічного технікуму

Вітаємо призерів та переможців змагань!

Бажаємо здоров’я, успіхів у навчанні та здійснення всіх мрій та сподівань!