Виховна година

Конкуренція на ринку праці вимагає від працівника не лише високого рівня професіоналізму, а й вміння знаходити привабливі пропозиції та презентувати себе у вигідному форматі, зокрема кваліфіковано складати резюме та проходити співбесіди з роботодавцем.

З цією метою 04 березня 2021 року студенти випускових груп ЕК 3-1 та ОД 3-1 відвідали Черкаський міський центр зайнятості, де провідний фахівець з відділу працевлаштування провела бесіду щодо вакансій на ринку праці за обраними професіями, шляхів пошуку роботи, складання резюме (зокрема відеорезюме), підготовки до співбесіди, вмілого використання таких аргументів на свою користь, як досвід роботи (в тому числі й під час практики), рекомендаційні листи, сертифікати про додаткове навчання, грамоти, подяки, дипломи тощо.

Під час бесіди студенти задавали чимало запитань, на які отримали змістовну, кваліфіковану відповідь. Спілкування було наповнене цікавою та пізнавальною інформацією.

Підсумовуючи захід, можна з впевненістю сказати, що студенти-випускники швидко навчаються та беруть до уваги всі рекомендації, які вже завтра стануть їм у нагоді.

Організувала захід наставник груп Тимків Юлія Євгенівна.