Співпраця з роботодавцями по обговоренню освітніх програм.

Співпраця з роботодавцями по обговоренню освітніх програм.

В рамках удосконалення освітнього процесу та покращення освітніх програм « Обслуговування верстатів з програмним управлінням і робототехнічних комплексів» і « Обслуговування та ремонт електроустаткування автомобілів і тракторів» цикловою комісією електромеханічних дисциплін було заплановано зустрічі з провідними виробничниками відповідних галузей.

04.06.2021 було проведено зустріч з директором ТОВ НВП « Аском » Онищенком Миколою Володимировичем. Попередньо ознайомившись з програмою, Микола Володимирович запропонував додати в навчальний процес вивчення програмованих логічних контролерів та основних мов програмування для них.

 Члени циклової комісії мали можливість обговорити можливості використання НМІ панелей операторів та їх програмування під час практичних занять та навчальних практик.

Микола Володимирович запропонував співпрацю з ТОВ НВП « Аском » з розширенням матеріально-технічної бази технікуму. ТОВ НВП « Аском » щороку запрошує наших здобувачів освіти на виробничі практики з подальшим працевлаштуванням за освітньою програмою « Обслуговування верстатів з програмним управлінням і робототехнічних комплексів»

11.06.2021 проведено ще одне засідання циклової комісії з начальником електронних систем та автоматики АТ « АК Богдан Моторс » Культенком Сергієм Павловичем.

Сергій Павлович вніс свої корективи щодо наповнюваності програм потрібними компонентами, запропонував доповнити відповідні освітні компоненти сучасними технологіями в автомобільній галузі, а саме  ознайомлення з електронними блоками сучасних автомобілів, порадив розширити програму підготовки здобувачів освіти вивченням комп’ютерних програм професійного напрямку: КОМПАС, Proteus та інші. Здобувачі освіти за освітньою програмою « Обслуговування та ремонт електроустаткування автомобілів і тракторів» також проходять виробничі практики на АТ « АК Богдан Моторс ».