Олімпійський урок

13 вересня 2021р в актовій залі Черкаського політехнічного фахового коледжу для студентів першого курсу було проведено Всеукраїнський Олімпійський урок на тему «Розум, тіло і дух», присвячений досягненням Черкаських атлетів-параолімпійців.

Крім викладачів фізичного виховання Гаркуля І.В. та Фінашкіна П.В. до проведення заходу долучилися: срібний призер Параолімпіади в Токіо 2020 р., випускник коледжу 2018 р. Артем Манько (фехтування на візках) і дворазовий Параолімпійський чемпіон 2004 р. в Афінах та дворазовий срібний призер Параолімпіади в Сіднеї 2000 р.  Антон Скачков (легка атлетика).

Під час зустрічі гості розповіли  про свій спортивний шлях, про перемоги і часом невдачі, ділилися враженнями та спогадами про свої виступи на Параолімпіадах.

Студенти отримали  чимало корисних порад:  як варто працювати та тренуватися, як розпоряджатися часом, як дисциплінувати себе. І тоді кожен зможе досягти вершин.

Також кожен мав змогу доторкнутися до справжніх Олімпійських медалей, задати запитання спортсменам та сфотографуватися з ними.

Такі Олімпійські уроки спонукають студентів до занять спортом, здорового способу життя, надихають на розвиток та нові звершення.