СПІВПРАЦЯ КОЛЕДЖУ З ДОЧІРНІМ ПІДПРИЄМСТВОМ СВ "АЛЬТЕРА"

Завдяки співпраці з ДП СВ «АЛЬТЕРА», у жовтні 2021 року, матеріально-технічна база електротехнічного відділення Черкаського політехнічного фахового коледжу поповнена новітнім обладнанням, а саме: мотор-редукторами TRANSTECNO серії СМV075, СМG032, перетворювачами частоти з програмованими логічними контролерами з функцією опитування по Modbus RT та панелями керування до них. 

СВ АЛЬТЕРА сьогодні займає провідні позиції на українському ринку електротехніки і систем автоматизації технологічних процесів. Надане коледжу обладнання буде активно використовуватися студентами спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» в рамках спецдисциплін, при написанні курсових і дипломних проектів та сприятиме підвищенню конкурентоздатності випускників на ринку праці. 

Черкаський політехнічний фаховий коледж висловлює щирі слова подяки СВ «АЛЬТЕРА» і особисто директору ДП СВ «АЛЬТЕРА» у місті Черкаси Кисельову Віктору Євгенійовичу за активну участь у розвитку інноваційного освітнього середовища навчального закладу.